Käyttömaksut 2022

KENTÄN/MANEESIN VUOSIMAKSUT HINTA/VUOSI
Jäsen SENIORI 200 €
Jäsen JUNIORI (alle 18 v.) 75 €
Ulkopuolinen käyttäjä (ei seuran jäsen) 400 €
KERTAMAKSUT HINTA/TUNTI
Kentän/maneesin käyttömaksu 1 h 8 €
Kentän/maneesin yksityisvaraus 1 h Jäsen 10 €
Kentän/maneesin yksityisvaraus 1 h Ulkopuolinen käyttäjä 15 €

Maksut suoritettava etukäteen ennen käyttöä tilille: FI06 5313 0120 0922 19 (Pyhäjokilaakson Ratsastajat Ry), tekstiosioon käyttäjä ja päivämäärä.

Vuosimaksujen laskutus 2 x vuodessa tammi-kesäkuu (Jäsen seniori 100€, jäsen juniori 37,5€, Ei-jäsen 200€) ja heinä-joulukuu (Jäsen seniori 100€, jäsen juniori 37,5 €, Ei-jäsen 200€). Jäsenhinta edellyttää seuran jäsenyyttä ja edustamista kilpailuissa.

ULKOKENTÄN/MANEESIN KÄYTTÄMINEN ILMAN KERTA - TAI VUOSIMAKSUA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! LUVATTOMASTA KENTÄN/MANEESIN KÄYTÖSTÄ PERITÄÄN SAKKOMAKSU 15 €!

Maneesimaksuista vastaa Hanna Vuoti.

Tallialueen & maneesin osoite: Saukontie 27, 86300 Oulainen

Yksityisvaraukset

Maneesivaraukset väh. 1 vrk ennen ajankohtaa. Varausviesti kuitataan huomatuksi. Maneesivaraukset ilmoitetaan seuran Facebook-sivuilla, Whatsapp-ryhmässä sekä kotisivuilla.

Maneesiin otetaan 1 varaus/ilta klo 17 jälkeen. Yksityisvarauksia ei oteta niille päiville jolloin on seuran järjestämä valmennus.

Estevuorot

  • Keskiviikkoisin klo 14 eteenpäin
  • Torstaisin koko päivä
  • Lauantaisin klo 14 eteenpäin
  • Sunnuntaisin klo 14 saakka

Näinä päivinä maneesiin/kentälle saa rakentaa esteitä tai esteratoja, jotka voidaan jättää esimerkiksi seuraavalle päivälle tai toisia hyppääjiä varten. Estevuoroilla esteiden hyppääjillä on etuajo-oikeus jolloin muiden ratsastajien on huomioitava hyppääjät. Esteitä ei saa jättää maneesiin/kentälle ellei ole sovittu kuka kerää ne pois.

Estevuorojen ulkopuolella saa myös hypätä, mutta tällöin on velvollinen keräämään esteet pois jos se jotakuta haittaa.