Pyhäjokilaakson Ratsastajat ry:n jäseneksi?

Pyhäjokilaakson Ratsastajat on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, joten liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi kaikki SRL:n sekä oman seuran jäsenedut!

Vuodesta 2018 alkaen seura maksaa kaikkien jäsenten kilpailuluvat kilpailusuoritusta ja kuittia vastaan, joten nyt kannattaa liittyä jäseneksi!

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen jonka löydät ylhäältä navigointipalkista pitämällä hiirtä Jäseneksi - linkin päällä, ja klikkaamalla alalinkkiä Liity jäseneksi!

Jäsensihteerinä toimii hallituksen jäsen Anne Nevalainen. Häneen voi ottaa yhteyttä kaikkiin jäsenyyteen liittyvissä asioissa; anne.nevalainen@kotinet.com.

Jäsenlajit + Hinnat 2018

TÃYSJÄSENYYS seniori 56 €, TÄYSJÄSEN juniori 49 € sis. kaikki SRL:n ja PyRa:n myöntämät jäsenedut. Seuran jäsenedut saadakseen (mm. maneesimaksu) on edustettava seuraa kisatessa. Jäsen on juniori vielä sen vuoden kun täyttää 18 - vuotta. Seniori on vähintään 19 - vuotias.

PERHEJÄSENYYS seniori 30 €, PERHEJÄSEN juniori 26,50 € sis. kaikki edut Hippos-lehteä ja alue- ja kansallisten lupien hankkimista lukuun ottamatta. Perhejäseneksi liittyminen on mahdollista, jos joku saman talouden jäsen on liittynyt jo täysjäseneksi.

KANNATUSJÄSENYYS 40 e, sis. vain PyRa:n jäsenedut lukuunottamatta valmennustukea. Kannatusjäsenyys on mahdollinen, vaikka edustaisikin jo jotakin toista seuraa. (kannatusjäsenyyttä suositellaan erityisesti sellaisille henkilöille, jotka esim. kuuluvat jo johonkin muuhun seuraan ja sitä kautta SRL:on tai ei välttämättä muuten tarvitse kaikkia jäsenetuja, mutta haluavat kuitenkin ratsastaa säännöllisesti PyRa:n maneesissa. Eli Kannatusjäsenmaksu 25 e + maneesin/kentän vuosimaksu 150 e (laskutus kahdessa erässä) yhteensä 175e/ vuosi.)

LIITTYMINEN: Jäseneksi liittyminen on nyt helppoa! Täytät vain Liity jäseneksi - sivulla olevat kentät ja klikkaat hiirellä "Lähetä lomake"-painiketta.

Merkittävimmät jäsenedut

- Suomen Ratsastajainliiton jäsenlehti Hippos 7 kertaa vuodessa

- LähiTapiola - yhtöiden urheiluvakuutus, voimassa ratsastusta harrastettaessa, hoito- ja kilpailutilanteissa sekä ratsastusharrastukseen liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Euroopan sisällä
- Kilpailuoikeus 1-tasolla sekä mahdollisuus 2 - ja 3 tason kilpailulupiin
- Jäsenkorttiedut (löytyvät Hippos-lehdestä)

Lisäksi seuran myöntämät edut

- Oikeus kentän ja maneesin sekä kaluston käyttöön vuosimaksulla. Koko vuosi 150 € joka maksetaan erissä keväällä ja syksyllä, eli 75 € kevätkausi ja 75 € syyskausi.

- Valmennustuki 8 € seuran järjestämiin ratsastusvalmennuksiin.
HUOM! Valmennustuet maksetaan 2 krt vuodessa, tammikuun ja heinäkuun lopulla. Tammi - kesäkuun valmennukset ilmoitetaan heinäkuun aikana ja heinä - joulukuun valmennukset tammikuun aikana. Jäsen pitää itse huolen omista valmennuksista ja ilmoittaa ne itse sähköpostilla Asta Uusivirralle, asta.uusivirta30@gmail.com. Valmennustuen hakemuksessa pitää käydä ilmi jäsenen nimi, tilinumero, valmennuksien päivämäärät sekä valmentajat.

- Seura-alennus seuran järjestämissä harjoitus- ja 1-tason ratsastuskilpailuissa sekä koulutuksissa

- Kilpailuluvat siirtyvät vuoden 2018 alusta verkko-ostoon, jolloin jäsen huolehtii itse luvan hankkimisesta. Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen. Lisätietoa TÄSTÄ linkistä!

- Seura maksaa jäsenten kilpailuluvat (E -, D - ja A) vuoden 2018 alusta lähtien kilpailusuoritusta ja kuittia vastaan. Lupien maksaminen haetaan seuralta sähköpostilla. Seura maksaa luvan, kun jäsen on osoittanut kilpailleensa vähintään yhden kerran kyseisen tason kilpailuissa. Lupien maksamisesta vastaa Tiina Heikkilä. Yhteydenotot sähköpostiin tiina.h@outlook.com.

- Mahdollisuus osallistua seuran järjestämille kursseille tai muihin tapahtumiin. Alennus seuravaatteista ym.

- Lisäksi seura tukee mahdollisuuksien mukaan jäsenien osallistumista alueellisille kursseille tai koulutuksiin.

Seuran myöntämät jäsenedut saadakseen jäsenen on
edustettava Pyhäjokilaakson Ratsastajia kisatessa.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi seuraamme!