Pyhäjokilaakson Ratsastajat ry:n jäseneksi?

Pyhäjokilaakson Ratsastajat on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, joten liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi kaikki SRL:n sekä oman seuran jäsenedut!

Vuodesta 2018 alkaen seura maksaa kaikkien jäsenten kilpailuluvat kilpailusuoritusta ja kuittia vastaan, joten nyt kannattaa liittyä jäseneksi!

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä lomakkeen jonka löydät ylhäältä navigointipalkista pitämällä hiirtä Jäseneksi - linkin päällä, ja klikkaamalla alalinkkiä Liity jäseneksi!

Jäsensihteerinä toimii hallituksen jäsen Anniina Talus.

Jäsenlajit + Hinnat 2022

Täysjäsenyys Seniori 58 €, Täysjäsen Juniori 51 €

Sis. kaikki SRL:n ja PyRa:n myöntämät jäsenedut. Seuran jäsenedut saadakseen (mm. maneesimaksu) on edustettava seuraa kisatessa. Jäsen on juniori vielä sen vuoden kun täyttää 18 - vuotta. Seniori on vähintään 19 - vuotias.

Perhejäsenyys Seniori 32 €, Perhejäsen Juniori 28,50 €

Sis. kaikki edut Hippos-lehteä ja alue- ja kansallisten lupien hankkimista lukuun ottamatta. Perhejäseneksi liittyminen on mahdollista, jos joku saman talouden jäsen on liittynyt jo täysjäseneksi.

Kannatusjäsenyys 40 €

Sis. vain PyRa:n jäsenedut lukuunottamatta valmennustukea. Kannatusjäsenyys on mahdollinen, vaikka edustaisikin jo jotakin toista seuraa. (kannatusjäsenyyttä suositellaan erityisesti sellaisille henkilöille, jotka esim. kuuluvat jo johonkin muuhun seuraan ja sitä kautta SRL:on tai ei välttämättä muuten tarvitse kaikkia jäsenetuja, mutta haluavat kuitenkin ratsastaa säännöllisesti PyRa:n maneesissa. Eli Kannatusjäsenmaksu 25 e + maneesin/kentän vuosimaksu 200 e (laskutus kahdessa erässä) yhteensä 225e/ vuosi.)

Jäseneksi liittyminen on nyt helppoa! Täytät vain Liity jäseneksi-sivulla olevat kentät ja klikkaat hiirellä Lähetä lomake-painiketta.

Merkittävimmät jäsenedut

- Suomen Ratsastajainliiton jäsenlehti Hippos 7 kertaa vuodessa

- LähiTapiola-yhtiöiden urheiluvakuutus

Voimassa ratsastusta harrastettaessa, hoito- ja kilpailutilanteissa sekä ratsastusharrastukseen liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Euroopan sisällä

- Kilpailuoikeus 1-tasolla, sekä mahdollisuus 2- ja 3-tason kilpailulupiin

Huom! Vuodesta 2018 alkaen Pyhäjokilaakson Ratsastajat ry maksaa jäsenten kaikki kilpailuluvat kilpailusuoritusta ja kuittia vastaan! Kts. ohjeet alempaa

- Jäsenkorttiedut

Löytyvät Hippos-lehdestä sekä Suomen Ratsastajainliiton nettisivuilta www.ratsastus.fi

Lisäksi seuran myöntämät edut

- Oikeus kentän ja maneesin sekä kaluston käyttöön vuosimaksulla

Koko vuosi 200 € joka maksetaan erissä keväällä ja syksyllä, eli 100 € kevätkausi ja 100 € syyskausi.

- Valmennustuki 8 € seuran järjestämiin valmennuksiin

HUOM! Valmennustuet maksetaan 2 krt vuodessa, tammikuun ja heinäkuun lopulla. Tammi - kesäkuun valmennukset ilmoitetaan heinäkuun aikana ja heinä - joulukuun valmennukset tammikuun aikana. Jäsen pitää itse huolen omista valmennuksista ja ilmoittaa ne itse sähköpostilla Sini Hautalalle. Valmennustuen hakemuksessa pitää käydä ilmi jäsenen nimi, tilinumero, valmennuksien päivämäärät sekä valmentajat.

- Seura-alennus seuran järjestämissä harjoitus - ja 1-tason ratsastuskilpailuissa sekä koulutuksissa

- PyRa maksaa jäsenten kilpailuluvat vuoden 2018 alusta lähtien

Seura maksaa jäsenten kilpailuluvat (E -, D - ja A) vuoden 2018 alusta lähtien kilpailusuoritusta ja kuittia vastaan. Lupien maksaminen haetaan seuralta sähköpostilla. Seura maksaa luvan, kun jäsen on osoittanut kilpailleensa vähintään yhden kerran kyseisen tason kilpailuissa. Lupien maksamisesta vastaa Sini Hautala.

Kilpailuluvat siirtyvät vuoden 2018 alusta verkko-ostoon, jolloin jäsen huolehtii itse luvan hankkimisesta. Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen. Lisätietoa TÄSTÄ linkistä!

- Osallistumismahdollisuus seuran järjestämille kursseille ja tapahtumille

- Alennus seuravaatteista

- Seuran tuki jäsenten osallistumiselle alueellisille kursseille/koulutuksille

Seuran myöntämät jäsenedut saadakseen jäsenen on edustettava Pyhäjokilaakson Ratsastajia kisatessa.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi seuraamme!