Kentän ja maneesin käyttömaksut 2018

PYRAN JÄSEN 150 €/vuosi (Laskutus 2 x vuodessa, 75 € tammi - kesäkuu ja 75 € heinä - joulukuu)

EI JÄSEN 300 €/vuosi (Laskutus 2 x vuodessa, 150 € tammi - kesäkuu ja 150 € heinä - joulukuu)

KERTAMAKSU 8 € (Maksu suoritettava AINA etukäteen!)

YKSITYISVARAUS 1 H PyRa:n jäsenet 10 €, muut 15 €

JÄSENTEN PERHEALENNUS Mikäli jäsen on maksanut käyttömaksun, on alle 12-vuotiailta samaan talouteen kuuluvilta lapsilta maksu puolet jäsenhinnasta.

Maneesimaksuista vastaa Asta Uusivirta, johon voi ottaa yhteyttä kaikkiin maneesimaksuihin liittyvissä asioissa: asta.uusivirta30@gmail.com

KERTAMAKSUT TILILLE FI06 5313 0120 0922 19 (Pyhäjokilaakson Ratsastajat Ry), tekstiosioon käyttäjä ja päivämäärä.

MAKSU SUORITETTAVA AINA ETUKÄTEEN!!

Ulkokentän ja maneesin käyttö ilman kerta - tai vuosimaksua on ehdottomasti kiellettyä!

Luvattomasta maneesin/kentän käytöstä peritään sakkomaksu 15 €!

Maneesin yksityisvaraukset

Maneesivarauksista vastaa Sonja Rytky. Maneesivaraukset lähetetään sähköpostiviestillä osoitteeseen pyhajokilaaksonratsastajat@gmail.com vähintään 5 vrk ennen haluttua ajankohtaa!

Maneesiin 1 varaus per ilta klo 17 jälkeen. Yksityisvarauksia ei oteta niille päiville jolloin on seuran järjestämä valmennus.

Maneesiin kannattaa ottaa yksityisvaraus esimerkiksi ulkopuolisia valmentajia hankittaessa. Tällöin varmistat, että ratsastusalue on kokonaan yksityiskäytössäsi. Muutoin myös muut ratsukot ovat oikeutettuja käyttämään ratsastusalueita samaan aikaan ellei yksityisvarausta ole tehty.

Maneesin/kentän käyttöön liittyviä ohjeita

  • Maneesia/kenttää käyttäessäsi muistathan siivota hevosesi jätökset ja kerätä käyttämäsi estekaluston takaisin paikoilleen!
  • Viimeinen käyttäjä sammuttaa valot! Syys - ja talvikaudella ilta - aikaisin maneesilla on useampi käyttäjä, tällöin on hyvä huomioida ettei valoja sammuteta turhaan poislähtiessä jos esimerkiksi tallilla on porukkaa. Kesällä valoisaan aikaan on hyvä myös välttää valojen turhaa käyttöä!
  • Maapuomeina pyritään käyttämään kuluneempia ja huonompia puomeja.
  • Maneesiin vuosimaksun ottaneet käyttäjät osallistuvat myös maneesin lanaukseen omalla vuoroviikollaan. Viikot on jaettu maneesin käyttäjien kesken ja lista on nähtävissä maneesin sisäpuolella ovessa. Lisäksi maneesin lanaukseen on oma WhatsApp - ryhmä, johon maneesin käyttäjät on pyritty lisäämään. Maneesi lanataan omalla lanausviikolla vähintään 2 krt/vko. Lanaukseen käytetään maneesissa olevaa auton perään kiinnitettävää lanaa.
  • Maneesin ja kentän käyttäjien on osallistuttava seuran järjestämiin ylläpito - ja kunnostustalkoisiin!
  • Maneesissa/kentällä ratsastus tapahtuu omalla vastuulla!