Valmennustoiminta

Pyhäjokilaakson Ratsastajat ry:n toimintaan kuuluu myös erilaisten ratsastusvalmennusten järjestäminen. Seura pyrkii tukemaan jäsentensä valmentautumista muun muassa maksamalla valmennustukea (8 €). Valmennuksissa etusijalla ovat ensisijaisesti oman seuran jäsenet mutta seuran ulkopuoliset ratsukot pääsevät myös mukaan tilan riittäessä.

Valmennuksiin ovat tervetulleita kaikentasoiset ratsukot, niin harrastelijat kuin kilpailijatkin. Jokaiselle löytyy varmasti oman tasoinen, sopiva valmennusryhmä.

Valmennustoiminnasta vastaavat hallituksen jäsenet Anne Kaurala ja Pirjo Vähäkangas. Myös hallitukseen kuulumaton jäsen voi järjestää valmennuksia seuran nimissä, kunhan ilmoittaa siitä muille jäsenille esimerkiksi Facebookin kautta.

Vuonna 2019 valmennuksia pitävät:

- Anniina Talus: Tarjolla on sekä este - että kouluvalmennusta ja ratsutuksia. Valmennukset ovat joka toinen viikko keskiviikkoiltaisin n. klo 16 alkaen. Anniinan valmennuksista vastaa Anne Kaurala.

- Tiina Kiviranta: Este - ja kouluvalmennuksia.

Valmennuksista ja niiden aikatauluista ilmoitellaan pääasiassa Facebookissa. Valmennuspäivät - ja aikataulut pyritään lisäämään kotisivujen Tapahtumakalenteriin kaikkien nähtäville.

Valmennustuki ja sen hakeminen

Valmennustuet maksetaan 2 krt vuodessa, tammikuun ja heinäkuun lopulla. Tammi - kesäkuun valmennukset ilmoitetaan heinäkuun aikana ja heinä - joulukuun valmennukset tammikuun aikana.

Jäsen pitää itse huolen käymistään valmennuksista ja ilmoittaa ne itse sähköpostilla Pirjo Vähäkankaalle.

Valmennustuen hakemuksessa pitää käydä ilmi jäsenen nimi, tilinumero, valmennuksien päivämäärät sekä valmentajat.